Tjänster

Låt oss förenkla processen för dig – Från dödsbohantering till andra behov

Vi hjälper till med allt som har med dödsbohantering att göra. Processen brukar börja med ett kostnadsfritt hembesök, där vi räknar ut vad vi kan betala för era saker kontant, samt räknar av våra kostnader i samband med röjning och städning. Om det blir ni som får betala, så fakturerar vi.

TUNG TRANSPORT

Vi får även med oss din tungtransport så som piano och kassaskåp. Du kan alltid räkna med oss som samma leverantör till allt som kretsar kring ert dödsbo.

FLYTT UTOMLANDS

Ibland handlar det inte om ett dödsbo utan snarare om en flytt kanske till äldreboende, kanske nerskalat eller till och med utomlands. Man plockar på sig mycket med åren och kan behöva skala ner inför en flytt. Vi hjälper till så att du får med dig det du ska behålla och tar sedan hand om resten.

VÄRDERING

Vi utför professionella värderingar med många års erfarenhet i branschen. Vi har ett stort nätverk med auktionsverk mm, och hjälper till att värdera och sälja dödsbon.

UPPKÖP

Vi köper upp både hela dödsbon eller delar av det. Under fliken värdering kan ni läsa mer om lösöre och värdering.

RÖJNING

Efter många år i samma bostad samlar man på sig en hel del. Vi hjälper till med försäljning, skänkning och återvinning och lämnar bostaden tom och städad.

TRANSPORT & BORTFORSLING

Om vissa saker ska vidare till ett nytt hem är vi behjälpliga även här. Resterande lösöre packas och sorteras. Det som kan komma till användning skänks till second hand och resterande hamnar på återvinningscentralen.

FLYTTSTÄD

När bostaden ska lämnas över till hyresförening eller nya ägare behöver bostaden vara städad. Vi utför komplett flyttstäd utifrån mäklarsamförbundets krav.

FLYTT I SAMBAND

Ibland handlar det inte om dödsbo. Vi assisterar även många kunder med flytt tjänster. Ska du flytta utomlands? Ska mamma flytta in på serviceboende? Vi hjälper till så att du får med dig det du ska behålla och tar sedan hand om resten.